Az Ócsai Református Templom látogatási rendje


2024. MÁRCIUS 1-IG A MŰEMLÉK REFORMÁTUS TEMPLOM ZÁRVA TART!
 
2024. március 1-től november 17-ig az alábbiak szerint várjuk az egyéni és csoportos látogatókat:
 
EGYÉNI LÁTOGATÓKAT VÁRUNK:
péntek: 11.00-17.00
szombat: 11.00-17.00
vasárnap: 11.00-17.00
Tálatvezetések:
szombaton 11.00 és 14.00-kor
vasárnap 14.00-kor
 
CSOPORTOK LÁTOGATÁSÁT FOGADJUK (min. 10 fő együttes belépése mellett):
Csoportos bejelentkezésre 10 fő felett, keddtől-csütörtökig van lehetőség, 9.00-14.00, valamint egyedi időpontokban.
 
HÉTFŐ:
szünnap

Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP Kártya (K&H, MKB, OTP; valamennyi zseb – csak belépőjegyek,ill. részvételi díjak esetén).

A templom látogatására váltott belépőjegy tartalmazza a tájház mosdójának használati díját is.

Kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak:
nyugdíjas, gyerek, diák, pedagógus, két- vagy többgyermekes családok esetén a kísérő felnőttek (max. 2 fő), valamint 10 fő feletti iskolás és óvodás csoportok esetén minden kísérő felnőtt.

Csomagár: érvényes kedvezményes jegyvásárlásra jogosultak számára a Tájház látogatása, kézműves foglalkozás és túravezetés együttes igénybevétele esetén.ÁLTALÁNOSSÁGBAN: a bemutatóhelyeken, programokon, szakvezetéseken a fenti kedvezményeket csak a kedvezményre jogosító érvényes igazolványok, tehát diákigazolvány (csak érvényes nappali, valamint nemzetközi diákigazolvánnyal), nyugdíjas-szelvény, lakcímkártya, pedagógus igazolvány, nemzeti parki igazolvány, TKME igazolvány és részvételi lap, MABOSZ igazolvány, II. Kerület Kártya vagy Hegyvidék Kártya bemutatása esetén lehet nyújtani.

Regisztrációs jegy vásárlására jogosultak:
3 éven aluliak, fogyatékkal élők 1 fő kísérővel, csoportot kísérő pedagógusok (óvodás csop. max. 3 fő, iskolás csop. max. 2 fő), valamint a DINPI és a többi hazai nemzeti park igazgatóság dolgozói és közeli hozzátartozóik.

Fogyatékkal élők (1 fő kísérővel) regisztrációs jegy vásárlására jogosultak az alábbi dokumentumok valamelyikének felmutatásával: a fogyatékossági támogatásra jogosultnak kiállított hatósági igazolvány, valamint a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének (SINOSZ), vagy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének (MVGYOSZ), vagy a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének (MEOSZ), vagy az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének (ÉFOÉSZ), vagy a Siketvakok Országos Egyesületének (SVOE), vagy az Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) tagsági igazolványa.Az emelt családi pótlékról szóló MÁK-kártya önmagában nem biztosít kedvezményes belépést. Az emelt családi pótlékról szóló MÁK-kártya önmagában nem biztosít kedvezményes belépést.

Az egyedülálló MŰEMLÉKTEMPLOM történetének és jelenének megismerésére, illetve a tájházegyüttest bemutatót tárlatvezetésre van lehetőség egyéni és csoportos látogatással is.
Csoportoktól előzetes bejelentkezésére az alábbi elérhetőségeken van lehetőség:
MOBIL: +36 30 494 3368
E-MAIL: ocsaitajhaz@dinpi.hu

Református Műemlék templom eseménynaptára:

Az alábbi naptárban láthatóak az egyes igei alkalmak, illetve rendezvények amikor a Templom foglalt és a látogatás nem lehetséges.


Az egyházi események és családi alkalmak egyeztetésére a Lelkészi ügyelet idejében van mód a gyülekezeti vezetőkkel az alábbi elérhetőségeken:2364 Ócsa, Ady Endre u. 2.
Tel.: +36 29/951-181
E-mail: ocsa.ref@gmail.com